Lomaviikolla Tahkolla voit aloittaa tai kehittää frisbeegolf taitojasi kahdella toisistaan poikkeavalla frisbeegolfkentällä. Tahko DiscGolfPark joka sijaitsee Tahko SPA:n läheisyydessä Tahkon Liikuntapuistossa ja on 9 väyläinen. Tahkovuori DiscGolfPark puolestaan on haastavampi ja sijaitsee Tahkon laskettelurinteiden maisemissa tarjoten 18 väylää. Pääset helpoiten tälle radalle ajamalla autolla Panorama Bar näköalaravintolaan. Toki voit myös alku lämmitellä itsesi tahkon rappuset ylös frisbeegolfkentälle.

Voit myös vuokrata välineitä monenlaiseen liikkumiseen ja harrastamiseen. Vuokrauspalveluita Tahkolla hoitavat SkiMac Tirol ja Villi Pohjola – Wild Nordic. Voit vuokrata sähköavusteisia maastopyöriä, maastopyöriä, lasten maastopyöriä, SUP-lautoja, kanootteja, kajakkeja, frisbeegolf-kiekkoja ja soutuveneitä.

SKIMAC TIROL

http://www.skimac.com/fi/tirol/esittely

VILLI POHJOLA – WILD NORDIC